Total de visualitzacions de pàgina

dimecres, 23 de març del 2011

Kilian Jornet – Córrer o morir

Si un dels moments importants de la temporada passada va ser el conèixer Marcel Zamora, pentacampió de l'ironman de Niça, aquest any ja podem dir que hem compartit una estona amb el campió del món de curses de muntanya i d’esquí de muntanya: Kilian Jornet.

Vam estar comentar la jugada i ens va desitjar molta sort per tots els nostres reptes, també per al Trailwalker, és clar. Després va posar amablement per fer aquesta foto amb l'amic Gerard.

Es tractava de la presentació del seu llibre, ‘Córrer o morir’, que des d’aquí recomanem a tothom per al proper Sant Jordi. Diu el Kilian que li costa més escriure que córrer, però hem pogut comprovar que és un crack també expressant en paraules els seus sentiments.

La presentació va anar a càrrec del periodista Jordi Basté. Va ser una nit molt especial, on també hi havia una gran quantitat d'amics corredors. Podreu trobar més informació al web dels Koala’s Team. Allà hi trobareu també una crònica personal de tot plegat, així com altres fotos de la vetllada.

1 comentari:

  1. M'ha agradat molt la crònica completa. I a la foto d'aquest post sembleu The Supremes!

    ResponElimina